Contact

Wil je meer weten over de verzorging van onze planken, de bezorgingen, of de betalingen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

Heb je een giftcard cadeau gekregen? Verzilver deze dan in onze winkel! Giftcard is niet mogelijk om online te verzilveren.
Je kan je bestelling wijzigen of annuleren tot één dag voor levering tot 18.00 uur in de avond. Wil je de leverdatum wijzigen? Stuur dan een mail naar info@traiteurplank.nl en vernoem je bestelnummer en geef de gewijzigde leverdatum door.
Traiteur plank levert op dit moment niet in verband met personeelstekort.
Facturen kun je terugvinden binnen je persoonlijke account.
Je kunt dit doen door een borrelplank met bijpassende plank te bestellen en te bezorgen op het adres naar wens.
Nee. Houten planken zijn niet gemaakt om in de vaatwasser te doen. Maak de plank alleen schoon met goed heet water! en eventueel een klein beetje sop.
Wij leveren ook buiten Veghel, dit geld alleen voor grotere aantallen. Voor meer info neem contact met ons op via info@traiteurplank.nl of via 0413-783312
Dinsdag t/m woensdag van 10.00 uur tot 17.00 uur Donderdag t/m Zaterdag 10.00 uur tot 22.00 uur Zondag 10.00 uur tot 20.00 uur
Je kan bestellen tot een dag voor levering. Op de dag zelf is dit online niet meer mogelijk. Neem contact met ons op via 0413-783312 wanneer je toch een box wilt deze is dan af te halen bij ons in de winkel.

Je plank account

Ben je een bestaande klant? Log in en krijg inzicht in je bestellingen. Factuur- en verzendgegevens aanpassen? Ook dat is mogelijk met je account.

Inloggen

 

Neem contact met ons op

  • Vraag het ons op Facebook
  • Bel: 0413-783312
  • Stuur ons een e-mail: info@traiteurplank.nl
  • Verlengde Noordkade 14 Veghel