Over ons

Onze werkwijze

Wij leveren borrelplanken aan huis die iedere keer uniek zijn. Achter onze planken zit een verhaal. Je kiest zelf het formaat: small, medium of large. Bij ieder formaat kun je een bijpassende houten plank bestellen. De ingrediënten worden geleverd in een box. De ingrediënten die hierin zitten zijn al helemaal opgemaakt en aangepast aan het formaat van jouw plank. Hier hoef je zelf dus niks meer aan te doen. De producten schuif je vanuit de box zo op de bijpassende plank.

De houten plank is nu van jou! Bij de volgende bestelling hoef je alleen nog maar te kiezen voor een small, medium of large box met ingrediënten.

 

 

Ons verhaal

TRAITEUR PLANK is opgericht door Jeroen Verlind. Hij vindt het belangrijk dat mensen thuis gaan genieten van een borrelplank met een verhaal. Een plank die anders is dan anders en waar je gasten van denken: waar heb jij die borrelplank vandaan? Jeroen werkt met unieke producten en wil deze graag naar zijn klanten vertalen in de vorm van een luxe borrelplank.

Wij van Traiteur Plank vinden het belangrijk dat er achter onze houten planken een verhaal zit. De planken worden gemaakt door verstandelijk beperkten in Oss. De planken hebben zij speciaal voor ons ontworpen. Een gedeelte van de plank, het deel dat gebruikt is voor de pootjes, is gemaakt van oude houten kozijnen. De grote houten ronde plank werd vroeger gebruikt voor slagersblokken. We hebben drie verschillende soorten hout gebruikt voor de planken. Small is van eikenhout, medium is van iepenhout en large is van beukenhout gemaakt.

Hoe het allemaal begon

Al van kleins af aan wist ik dat ik kok wilde worden en dus de horeca in wilde. Zogezegd zo gedaan. Als 14-jarig jongetje ging ik de keuken in en werd ik verast door alle mooie combinaties en gerechten die ik voorbij heb zien komen. Zo ben ik op de Rooi Pannen in Tilburg beland. Hier heb ik eerst mijn koksopleiding gedaan en heb vervolgens de opleiding als restaurateur afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik veel kunnen leren over het ontwikkelen van een goed businessplan. In die tijd heb ik ook bij Jordaans Horeca bedrijven gewerkt. In dit mooie bedrijf heb ik veel mogen leren en ben ik doorgegroeid naar Chef-kok en heb ik veel kansen gekregen die ik ook heb aangepakt. Alleen wat nu? Zo ging ik denken, wat wil ik nu eigenlijk echt en wat is echt mijn passie? Op een avond werd ik wakker en wist ik het!

 

 

Dit heb ik opgeschreven en ben vervolgens verder gaan slapen. Het idee bleef in mijn hoofd hangen. Daarom ben ik dit verder gaan uitwerken. Zo ben ik op het idee gekomen om Traiteur Plank te beginnen.

Ik wil mensen blij maken met eten, dat is namelijk mijn vak en mijn kracht! Mijn streven is ervoor te zorgen dat mensen een mooie borrelplank in huis hebben, zoals ik die zelf ook zou willen.

Planken met een verhaal vind ik belangrijk! Bestel snel één van onze borrelboxen en geniet van het verhaal dat jij tegen gaat komen en de verhalen die vanzelf ontstaan tijdens een fijne borrelplank.